tomba

Finns inga genvägar

Kategori: Allmänt

På måndag drar träningen igång på allvar. Snart är innebandyn slut, har ingen aktivitet därefter så det får lov att bli gymmet, trots att det är långt ifrån en favorit.
Tagit hjälp av en expert och vän för lite goda råd och tips så man håller motivation uppe samt hittat en gammal god vän att gymma med och som med all säkerhet kommer motivera en bra också. Mitt mål är inte att bli Hulken utan bara få fram lite muskler som för tillfället lyser med sin frånvaro. Och nej kommer inte sitta och skriva om min träning här i bloggen. Gör detta för egen hälsa inte för uppmärksamheten. 
 
Soligt och fint ute idag men tyvärr vägrar kylan försvinna. Längtan till våren är enorm och än mer efter den där sommardagen vi får uppleva en gång om året. Bosatt på helt fel del av världskartan egentligen med tanke på hur mycket jag älskar värme. Nå väl, vi har det väldigt fint här trots allt. Så fort isen går så kan man njuta av en lugnet, fiskespöt i handen och det härliga ljudet från forsen. Det är livsnjutning om ni frågar mig. 
 
Nä, dags att ta tag i lite städ och fix medans barnen sitter i lugn och ro och ritar/pysslar. Imorgon står det kalas på schemat och lika bra ha allt klart idag så kanske man kan avnjuta morgon kaffet med lite lugn här hemma. Ljudnivån vrids förmodligen upp ett gäng snäpp då kusiner mfl droppar in för att fira lilla prinsessan, precis som det ska vara. 
 
Lev & må!
Kommentera inlägget här: